(Android/iOS) Alien Creeps - Tower Defense fırıldaqçılar resursu artırır
Feb 11, 2022 4:02:30 GMT -7
Post by lopostlankdinec on Feb 11, 2022 4:02:30 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar resursu artırır ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyunu sevirəm, lakin son vaxtlar bəzi səhvlərim var! Bəzən bir videoya baxdıqdan sonra oyun dayanır və bir neçə dəqiqə gözlədikdən sonra oyunu yenidən başlatmalı oluram və bəzən videoya baxa bilmirəm, çünki video başlamazdan əvvəl oyun dayanır! Tədbirdə hər döyüşdən sonra bir video və 6 dəfədən 2-si asılır və mən irəliləyişi itirirəm! Və hadisə hər cəhddə eyni rejimdə çətinləşir! Mən 2 dəfə ağır işləmişəm və bundan sonra bir daha tamamlaya bilmədim! Zəhmət olmasa bunu düzəldin!
Bu oyun gözəldir, lakin 14-cü səviyyədən sonra bəzi səviyyələr sarı və qara olur və möhkəmləndirilməsi üçün qiymətli daşlar və pul tələb olunur və digər bu kimi şeylər bu yaxşı deyil, bu sikkələrdən olmalıdır və 14-cü səviyyədən sonra oyunda pul qazanmaq olar, çox çətin olur yalnız bir qəhrəmanla oynamaq üçün o, pul tələb edən iki qəhrəmanla oynanmalıdır, ona görə də onu sildim.
Mən nifrət edirəm və demək istəyirəm ki, mikrotransaksiyalara tamamilə nifrət edirəm və oyunun marketinqini qazanmaq üçün pul ödəyin, nəhayət, oyundakı idioktik tendensiya keçib gedənə qədər səbirsizlənirəm və biz yaxşı və əyləncəli oyunlara qayıdırıq, burada heç bir şeyə ehtiyacımız yoxdur. absurd pul məbləği
Əyləncəli və çətin.
yaxşıdı
Həqiqətən yaxşı oyun, oynamaq asan və çox reklam yoxdur, vaxt keçirməyin yaxşı yolu.
Iyi
Zəhmət olmasa oyunu yeniləyin! Yeni səviyyələrlə gəlin. Mən hər bir qülləni və dəstək operatorlarını və simvollarını maksimum həddə çatdırdım, həmçinin bütün səviyyələrdə 255-dən 255 ulduzun hamısına nail oldum. Zəhmət olmasa bir neçə təzə səviyyə əlavə edin, illərdir ki, əsas yeniləməni gözləyirəm.
5 ulduz olardı, lakin uzun yol qət etmək və yeni qəhrəmanlar qazanmaq üçün heç bir yol oynamamaq üçün onun maaşı var. kənar tərəfi pis oyun deyil
Bu oyun yaxşı balanslaşdırılmış deyil, təkmilləşdirmələr çox baha başa gəlir və səviyyələr çox çətindir və kifayət qədər pis ödəmir. Əla oyun ola bilərdi.. silindi
Oyun əyləncəlidir, lakin onlar sizdən çoxlu təkmilləşdirmələr üçün pul ödəməyinizi istəyirlər. Bu, balanssız və əyləncəli deyil. Tezliklə siləcəm.
Əla oyun, amma zəhmət olmasa xərcləri (pul) azaldın və ya heç olmasa bizə pulsuz olaraq bir neçə simvol verin. Ümumilikdə oyun əladır, lakin sadə personajlar əldə etmək üçün pul ödəməli olduğunuz və yeni personajlar olmadan qalib gəlməyin qeyri-mümkün olması faktı bu oyunu 2 ulduzla qiymətləndirməyimin səbəbi budur
ümumiyyətlə tamam. Əgər səviyyə və ya mərhələ keçməsəniz, onlar sizin xüsusi silahlarınızı doldurmalıdırlar. Bunun əvəzinə sizi təkmilləşdirmələr almağa məcbur etmək cəhdi kimi istifadə edirlər. səbirli olsanız, bu oyun sizin üçündür.
başqa bir qəhrəmandan xüsusi dəstək və ya gücləndirmə kimi oyun dəstəyi kimi tətbiqdaxili satın alma olmadan qazanmaq çətindir. lakin ümumilikdə bu, oynamaq və strategiya qurmağınıza kömək etmək üçün yaxşı bir oyundur.
tətbiqdə çoxlu alış tələb olunur. Bu çox sevimli oyundur. təəssüf ki, siz yalnız alışlarla irəliləyəcəksiniz.
Əvvəlcə yaxşıdır, amma bir müddət sonra digər oyunlarda olduğu kimi. Net səviyyəsinə çıxmaq üçün pul xərcləməlisən. 3 dollardan az saxlasalar, mən hesab edə bilərəm, amma çox bahadır...
Bəli, bu oyun əla idi, lakin növbəti yerə çıxmaq çətin idi, əvvəlcə yükləməlisiniz, lakin yaxşı data və ya wifi bağlantınız olsa belə, onu endirmədi
Ə L A
Super
Alien Creeps - Tower Defense Strategie fiyp
Oyun chox pula tabe edilib. onun sheye pul istiyir
Yeniləmələr tez-tez olur və yeniləmələr çox uzun olur, onlar d reklam oynadıqdan sonra çox reklam oynayırlar, oyun ekranı yanıb-sönməyə başlayır və d qüllələri təkmilləşdirdikdən sonra düşmənlərin gücü oyun komandasının məyusluğunu azaltmayacaq.
Bu gözəl oyundur... amma ilk dəfə oynadığım zaman bloklanmışdı... Ona görə sildim və yenidən quraşdırdım... indi gözəl işləyir.
Əyləncəli oyun, oyunda irəliləmək üçün qiymətli daşların alınmasını tələb edir, lakin əyləncə də az deyil
Keçmişdə ironhide oyunları oynamışam, bu oyunu bəyənmədim. Towers avtomatik olaraq əsas hədəfi aparıcı düşmənə çevirə bilmir. Qoşunlar yenidən doğulduqdan sonra belə, onlar yönləndirici düşmənlərlə mübarizə aparmırlar, əksinə, bayraqlı əraziyə gedirlər. Qəhrəmanlar - yaxşı görünürlər, lakin onların personajları darıxdırıcıdır, yenə də qiymətləri yüksəkdir. Asan, Orta, Çətin - 20 ürəkdən 1 və ya 2 ürəklə asan səviyyədə çətin qalib gəlirəm, heç vaxt orta və ya sərt oynamamışam, heç vaxt onları sınamaq istəmirəm.
Oyun 5 gündən sonra yaxşıdır, bütün xəritə bulanıqlaşır. Çox pis məlumatlarınızı bu oyuna sərf etməyin.
Superdi
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Gündəlik bqe
Təcrübəm əyləncəli idi və mən Oyuna aludə oldum, oyuna üç ulduz verirəm, çünki mən real pulla Qəhrəman almalıyam və həmçinin internetə qoşulduqda o, çox asılı qaldığı üçün LÜTFEN DÜZELTİN!
Mən oyunu və qrafiki sevirəm, amma sadəcə arzu edirəm ki, qəhrəmanlar o qədər də baha olmayaydı, həmçinin müəyyən səviyyədə oynadığınız zaman təkmilləşdirmə xərcləri kimi gaget, əşyalar və alətlər bu qədər bahalı olmasaydı, bu oyun daha yaxşı olardı, buna görə də lam bu oyuna iki ulduz verir.
Bahalı təkmilləşdirmələr üçün pul ödəməsəniz, qazana bilməzsiniz. Əsas ekran çox nizamsızdır.
İstənilən yerə çatmaq üçün ödəyin! Təəssüf ki, əlavələrdən qurtulmaq, məyusluq və ya bəyənmə olmadan irəliləmək üçün əşyalar almalısan. Bu, kifayət qədər yaxşı qala müdafiə oyununu məhv edir!
Tapacağınız ən yaxşı qala müdafiə oyunlarından biri. Mən yalnız 3 ulduz verirəm, çünki səviyyəniz yoxdur. Yeddi ildir çıxdı və siz hələ də əlavə etmədiniz. Oynamaq asandır və yükləmək çox vaxt çəkmir.
Maraqlı oyun kimi görünür, amma mən 3-cü səviyyəyə keçdiyim üçün "oyun" HƏLƏ oyunu idarə edir. Bu kimi oyunların necə işlədiyini bilirəm, mənə necə oynamaq lazım olduğunu söyləməyinizə ehtiyac yoxdur. Bu oyunu götür və itələ.
gözlədiyim qədər əyləncəli deyil. təkmilləşdirmələr üçün pul əldə etmək çətindir. ilk 10 mərhələni yoxlayın, lakin 11 bayraqla, y?
mağazaya qoşulmağa icazə verməyəcək, zəhmət olmasa, bunu həll edin, silib yenidən quraşdırmağa çalışdı, amma məni əvvəldən başladı.
Bu oyun gözəldir, lakin missiya 40-a çatanda problem yaranır, oyun mənə yalnız sarı və qara nöqtələri göstərir, xahiş edirəm bunu düzəldin
Möhtəşəm oyun! Bir müddətdir ki, oynayıram. Çoxlu yadplanetlilər və gözəl təkmilləşdirmələrlə irəlilədikcə daha da çətinləşir. Həqiqətən, oyuna hansı yeni əlavələr etdiklərini görmək üçün səbirsizlənirəm. Mən mütləq yeni qüllələr, qəhrəmanlar və yadplanetlilər görmək istərdim!
super super
Əla oyundur, amma daş almazla ala biləcəyiniz qəhrəmanları alsanız daha yaxşı olar.