Post by lopostlankdinec on Feb 11, 2022 3:47:21 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачне издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Након што сам сазнао више о игри, рекао бих да је вредна преузимања. Међутим! Нашао сам проблем са мојом игром. Изводио сам свакодневне ПВП битке. У мојој 2. борби, моја игра је затворена. По повратку, изгубио сам ту другу битку која ме је спречила да завршим дневне задатке. Поправите ово.
Ажурирање: Заглавио сам на Мондо Геко-у већ неколико дана упркос неколико огромних надоградњи и изгубио сам сваку наду. Деинсталирање и изливање једног за корњаче које се овако вуку. Бесрамно хватање новца користећи ТМНТ име. Само две ствари треба да ураде и врло брзо их блокирају чекањем неколико дана или плаћањем Валл-у. Шлаг на торти је урнебесна сезонска пропусница од 20 долара која вам једва доноси нешто, а свеједно морате да је откључате
Одлична игрица
Одлична игра са допадљивим графичким стилом. Одлична игра и игра без стреса. Препоручио бих свим фановима ТМНТ-а. Моја рецензија није 5* јер када сам први пут преузео игру имао сам проблем са екраном хероја. Наставио је да се руши када сам га отворио. Међутим, ово је брзо решено након прегледа које сам направио. Брзи контакт од стране програмера.
Некада сам заиста уживао у овој игрици, али сада када је Ејприл О'ефинг Нил уздигао и постао непобедив, било у пвп или пве из неког разлога. Чини се да су програмери петљали око оклопа и дебуфф-а и буфф-ова и нису проверили свој рад јер је сада игра покварена. Сматрам да је забавно што забрљају ствари које нису покварене, али још увек нису додале основне ствари у игру, тј. Темпестурина коначна вештина и даље каже „ускоро“ из било ког разлога.
То је забавна игра, само не разумем како сте одлучили да удружите негативца са херојем, што ће вам олакшати игру и уживати у игри.
TMNT: Mutant Madness Игре улога ywj
Сваки дан када играм авантуру или било који други меч и у неком тренутку победим, ликови се једноставно замрзну и морам да почнем изнова и изгубим. Шта се дешава?
Рејтинг ће наставити да пада. У почетку је игра била одлична. Игра наставља да се руши. Замке потрошње. Уз то, ударили сте у зид отприлике око "Авантуре 13-1" да заиста немате другог избора осим да потрошите $$$ да бисте напредовали. Без обзира колико јак ваш тим буде, осећате се као да је ћорсокак. Имам осећај да су програмери такође креирали ЦПУ-е како би задржали прва места у Дименсионал Цласх-у. Спречава вас да добијете награде. Сазнаћете ускоро! ИГРА СЕ КОНСТАНТНО РУСИ!
Не би шкодило игри да постоји начин да се мало урачуна синергија са ликовима.
стално се руши, сваки пут када каже да имам лик за откључавање, остаје заглављен на екрану за учитавање. не даје ми никакву награду и тужно је јер изгледа да би то била стварно кул игра само да сазнам да је то програм за смеће препун вируса. Ову игру сам преузео још три пута и ниједна није била боља. Не преузимајте ову игру. Након што прочитам рецензије, избрисаћу ову игру, то је губљење времена
Прилично је забавно. Лако се игра. Уредити. Прилично је забавно док не ударите у апсолутни непремостиви зид зарада. Буквално прелазите од сталног кретања кроз игру до ганка у следећој битци. Игра постаје прилично немогућа у овом тренутку. Довољно чудно, постаје много лакше за неколико рунди након што обавите куповину. Међутим, чим одете мало даље, тај платни зид поново пуца. Избрисао сам игру сада. 🤷♂
Суперрр
Свиђа ми се како се упоредите са другим тимовима +30 хиљада у тимској вредности која скоро удвостручује вашу. Затим се замрзава у пвп-у где је требало да победите, али сте морали да изгубите јер вам игра не дозвољава да се померите или завршите битку. Или да добијете љубичасти екран за учитавање непосредно пре пвп меча да бисте се једноставно заглавили на том љубичастом екрану. Једе ваш пвп покушај и губите. Тешко је добити више рангове са овим грешкама да бисте добили боље награде. Све у свему, и даље је забавно играти, али се дефинитивно исплати победити.
Након ажурирања апликације, игра дозвољава само 85% података и наставља да виси..
Дошао сам до нивоа 25 након можда 10-15 сати играња. Добра ствар: нема енергије која не понестаје, можете наставити да играте. Лоша ствар: ниво 1, 10, 25, шта год = исто као што се ништа не мења, скоро је потпуно исто без готово никакве разлике. Све стављам на Ауто и доносим тако мало одлука. Досадно.
Игра је тако једноставна и не захтева никакву вјештину што ми се СВИЂА и јазбине су одлична афк фарма али осим тога пвп нема ништа вриједно да понуди у овом тренутку. А начин на који добијате ликове је толико глуп да не волите и морате да купујете одвојене пакете да бисте хероја довели до одређеног нивоа звезде. Кампања нема стварну варијацију мисије, али пружа добре награде. Кланови су шала и награда за пролаз у борби су тако досадни. И не могу да надоградим опрему.6/10 Награђује неактивне играче
Све у свему, то је добра игра, али воли да паузира ниоткуда ПРИЛИЧНО ЧЕСТО, због чега губим битке које бих иначе добио. Због тога губим позиције у мисијама и губим на наградама. Платио сам 20 долара за сезонску пропусницу и био сам веома разочаран, не ради ништа за вас, али вам даје неке додатне драгуље који су бесмислени осим ако не желите да потрошите стотине да бисте имали довољно да добијете пристојан карактер од њих.
Забавна мала игра иако имате ограничену контролу над биткама. Вреди играти, али може бити мало дубље. Одлично за фанове. Недавна ажурирања су решила проблеме са равнотежом и значајно побољшала игру. Веома заразан мали комад носталгије.
Нисам сигуран зашто стално говори да је ново ажурирање доступно када га нема. Нећу ми дозволити да играм игру уопште. *Едит* Све је надограђено и сада ради! Хвала вам!
Игра је забаван шарени омаж корњачама, али ова игра нема начина да добије потребне ресурсе осим ако не планирате да данима чекате на бесплатне оне за генерисање или извлачење ваше кредитне картице. Када покренете игру, дају вам неколико бесплатних као и обично и у року од 5 до 10 минута наиђете на блокаду у средини 5. поглавља против Бебопа. Нагли пораст тежине нивоа само брзо расте.
Добра игра, али треба радити
Игра је добра, али сваки пут када играм, стално квари и заостаје. Можда ако поправите грешке у овој игрици, она ће функционисати како треба, и сваки пут када касни, морам поново да покренем игру и онда наставља да се учитава за игру, али ништа се после не дешава.
Gumslinger Action sfz
То је заиста забавна игра. Свидеће вам се ликови, ауто битка и још много тога. То је заиста забавна игра. Све док не ударите у платни зид. Онда или морате да сачекате неколико дана да бисте имали довољно ресурса за ниво, или ћете морати да потрошите новац на јаче хероје и ресурсе.
То је забавна игра, али након неког времена постаје веома мрска. Излог вам се даје чим се пријавите и то ме тера да пожелим да деинсталирам игру ако нисам уживао у њој као обожавалац ТМНТ-а.
Није могуће играти пвп након ажурирања. Прескупо за надоградњу собе.
Забављао сам се овом игром све док нисам стигао до тачке у којој нисам могао да напредујем. Не постоји начин да добијете додатне ресурсе да појачате свој тим, а када откључате нове ликове, не можете их појачати. Морате бити у могућности да поновите старе нивое или тако нешто. Поправи ово и променићу своју оцену.
Слатка графика. Игра је толико једноставна да у суштини нема никакву игру. Веома мали број ликова за избор, чинећи гацха механику бесмисленом. Такође покушава да вас уведе у рецензију са пет звездица путем искачућих прозора, због чега има тако висок рејтинг у продавници. Све у свему, игра је неувредљива, али није вредна ничијег времена.
Имате врло мало контроле над ликовима у битци. Било би лепо да им се бар каже кога да нападну. Такође постоји врло мало разлога да се не користи ауто. Постоји врло мало разлога да променим своје ликове високог нивоа, тимски бонуси би били сјајни. И нема казне за КО карактер, као што је можда ставка оживљавања или одбројавање.
Једини проблеми које имам са овом игром су неки графички проблеми. Понекад има успоравања, али нису тако честа. Игра је једноставна и иако неке ствари можете купити правим новцем, мислим да је најбоље да не бринете о томе јер игра не приморава играча да плати да би победио.
ВОЛИМ ТМНТ, па шта је боље него играти игру са њима у њој? Има атмосферу 1980-их-1990-их која је увек одлична. Волео бих да можете да изаберете коју верзију корњача желите да будете. Можете добити ликове за које нисте ни знали да постоје! Волео бих да је било мало више као да је можда било неколико фаза у нивоима и да бисте могли да померате своје ликове по екрану да победите више зликоваца. Свиђа ми се како сви нападате у исто време у односу на смењивање. Волео бих да има мало више.
Три речи за вас: завршите садржај игре. Гринд је тренутно игра. Ниједан играч нема један лик на нивоу 300 због титанског млевења. Тај трик може трајати само толико дуго. Дакле, надам се да су програмери користили овај зуп за осмишљавање, моделирање и имплементацију неког ендгаме садржаја. Ускоро.
Не преузимајте ову игру. Ви сте играч 'туна' или 'кит'. Чак ни моја љубав према ТМНТ-у није довољна да ме заслепи од једноставне чињенице да програмери не могу да ураде основну математику и да зезну сопствену игру. Артикли су прескупи, такмичења су свуда. Они тренутно нису рима или разлог за било шта што програмери раде. Осим да прикупи све центе од играча преко тривијалних ствари. Нови играчи можда желе бесплатну игру за ТМНТ бит ће игра стати ако не потрошите.
Волим гомилу опскурних референци и ликова изван оригиналног цртаног филма, али искрено, вероватно га не бих играо да нема ТМНТ бренд. Ценим то што игра дозвољава „играње“ у стању мировања јер немам увек времена да се уклопим у стварну сесију било које игре неколико дана. Међутим, велики део игре је само брушење чак и ако за то платите. Кад смо код тога, апсолутно ме не би било брига за рекламе и не бих плаћао верзију без огласа да није било чињенице да је А) пала отприлике пола времена након што је реклама пуштена (чиме ме је такође лишила награда) и Б) огласни сервер који имају је препун медицинских превара и другог смећа, ствари које никада не би требало да се рекламирају ни у чему, а камоли у дечијој игрици. Драго ми је што су недавно померили награду за надоградњу собе на једноставнију (отварајте бесплатну кутију сваки дан) јер чак и када моја соба за отпатке лебди око нивоа 100, потребни су ДАНИ да добијем довољно отпада за надоградњу једне. Награде су већину времена довољно обилне, посебно током догађаја, али играм од првог дана и још увек немам ниједног лика 5. нивоа. Све у свему, пристојна је ствар коју треба радити у позадини када радите нешто друго, али не нешто на шта желите да уложите свој стварни фокус и труд. ПС Додај Јенника!
Комода за опрему не ради за мене након последњег ажурирања
Драго ми је што никада нисам потрошио новац на ову игру јер нема где да одем. Потешкоће се повећавају експоненцијално више него што игра дозвољава нивелисање. Не можете да контролишете ко су вам противници у ПВП-у, а противници су у просеку 6-20 хиљада поена јачи од вашег тима. Погодио сам 368 лвл у Цх 6 изазову и сада не могу да победим 359 лвл након ресетовања, тако да нема бонуса. А режим приче не награђује ништа за победу у њему. Игра умире ако већ није мртва.
Одлична игра, али како да променим чланове свог тима
Потребан је прилагодљив систем корисничког интерфејса који чини аутоматско циљање поузданијим 15.10.2020.: Ударио сам у зид у фази 14-30. Без трошења новца, не могу даље да надограђујем своје ликове, а надоградња је неопходна да бих завршио задатке и напредак у игри. Даће најмање 4 звездице када приступ карактерима са 4 и 5 звездица буде блажи за ф2п играче
Српски Кад год променим телефон или је мој телефон закључан, сачувајте ову игру на Гоогле плаи-у.
Да ликови више личе на себе него на верзију ТМНТ-а, добили бисте ту 5. звездицу. Све у свему, препун је легендарних ликова и игра је забавна.
Не могу чак ни да завршим туторијал, заглављен је када треба да укључите ликове.. чак и ако затворим игру или је поново инсталирам.
Игра има гадну навику да се сруши било где између друге и пете ПВП битке. Екран учитава љубичасте прелазне панеле, само да их никада не испразни без обзира колико дуго чекам. Ово ме је коштало три битке до сада. Волим графику, звучну подлогу, дизајн игара и мини стрипови су слатки, али та цена пропуснице је нестварна. 😂 Наметљиво је тражити 10-12 долара месечно, али 27,99 долара!!! Не хвала.
Коначно сам успео да га преузмем. Играо сам око 45 минута пре него што сам ударио у зид. Не могу да пређем ниво шефа без подизања нивоа, али потребно је превише времена да се добију потребни предмети. Када се борите и изгубите, не добијате ништа, тако да је то губитак. Буквално сам играо мање од сат времена пре него што сам погодио један од најтежих паивалл-а икада. Нема кавабунге овде.